Stappen zetten naar (nóg) leuker werk

Voor wie?

Loopbaanbegeleiding is geschikt voor starters en voor mensen die op zoek zijn naar (nóg) leuker werk binnen of buiten hun organisatie. Het is zonder twijfel een intensief proces dat begint met het helder krijgen wáár jij goed in bent en wát je precies wilt. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het vaak niet. Jouw loopbaanoriëntatie en sollicitaties naar nieuw werk vragen om kennis en om vaardigheden die je nu eenmaal niet dagelijks inzet. Heb jij behoefte aan wat begeleiding hierin? Dan is nú het moment om de hulp van een loopbaancoach in te schakelen.

Waarom?

Als jij jouw pad alléén had kunnen uitstippelen, had je dat natuurlijk al zelf gedaan! Waarom alleen reizen, wanneer je samen verder komt? Je hebt zoveel talenten, maar hoe herken jij die en hoe zet je ze in? Ben jij op zoek naar uitdagendere werkzaamheden of een nieuwe functie bij jouw huidige werkgever? Of heb jij je zinnen gezet op een functie elders? De keuze aan banen is ruim en het aanbod van werkgevers groot. Hoe breng jij focus aan en welke stappen ga jij zetten om jouw doel te behalen? Jouw loopbaancoach begeleidt jou in dit proces.

Hoe?

Met de wetenschappelijk gevalideerde TMA®Methode assessmentreeks weet jij op basis van jouw persoonlijke talenten en drijfveren wat jij écht wilt en leer jij stappen te zetten om tot een bevredigende loopbaankeuze te komen. Na een gedegen advies naar aanleiding van je persoonlijke testresultaten ga je op zoek naar kansen bij je huidige werkgever of ga jij je oriënteren op de arbeidsmarkt. Onder begeleiding van jouw loopbaancoach ontwikkel jij je sollicitatievaardigheden en doorloop jij met gezonde motivatie dit uitdagende en belangrijke proces.

Grip & Grow werkt uitsluitend met assessors die TMA®Methode gecertificeerd zijn en met beroepscoaches die aangesloten zijn bij NOBCO/EMCC.
Zet nú die eerste stap en maak via een gratis (online) intakegesprek kennis met jouw persoonlijke loopbaancoach.

#Eerste baan #Nieuwe baan #Andere werkzaamheden #Promotie #Beroepskeuze #Voorkeuren in werkomgeving #MBO #HBO #WO #Persoonlijkheid #Talenten #Drijfveren #Interesses #Motivatie #Arbeidsmarktoriëntatie #Solliciteren #Personal branding

Gratis intakegesprek

Wil je ook starten met jouw zoektocht naar (nóg) leuker werk en kun jij daarbij wat hulp gebruiken? Dan is het een goed idee om daar nú mee te beginnen. Loopbaancoaching is er ook voor jou! Soms ben je dichter bij een nieuwe stap in de goede richting dan je denkt. Maak een afspraak voor een gratis (online) intakegesprek en laat je informeren over de mogelijkheden.

Wat cliënten zeggen