Succesvol opstarten in een nieuwe baan

Voor wie?

Onboarding coaching biedt organisaties en instanties extra ondersteuning bij inwerktrajecten van nieuwe medewerkers. Naast het leren kennen van de nieuwe werkomgeving met alle (werk)procedures en andere functiegerelateerde zaken, verwachten werkgevers vaak van instromers dat zij al over bepaalde competenties en vaardigheden beschikken, prima met werkdruk om kunnen gaan en hun weg wel vinden. Blijkt de werkelijkheid soms wat weerbarstiger? Dan is het nú een goed moment om een onboardingcoach in te schakelen.

Waarom?

Als je zelf voor een perfecte onboarding had kunnen zorgen, had je dat natuurlijk al gedaan! Waarom alleen reizen, wanneer je samen verder komt? Met de inzet van een professionele onboarding coach ben je verzekerd van het succesvol opstarten van nieuwe medewerkers. Zij krijgen nét die extra aandacht waar doorgaans geen tijd voor is. Samen met de onboarding coach gaan zij gericht aan de slag met het ontwikkelen van competenties en vaardigheden die voor een goed functioneren (de functie zelf, het team, de organisatie) van belang is.

Hoe?

De wetenschappelijk gevalideerde TMA®Methode is een testinstrument dat een helder beeld te geeft van de persoonlijkheid en het potentieel van nieuwe medewerkers. In onderling overleg worden de ontwikkeldoelen, het coachingsprogramma en de uitrol ervan nader bepaald. Afhankelijk van gemaakte afspraken vinden de coachingssessies online plaats, op de werklocatie van de medewerker en/of op de praktijklocatie van Grip & Grow.

Grip & Grow werkt uitsluitend met assessors die TMA®Methode gecertificeerd zijn en met beroepscoaches die aangesloten zijn bij NOBCO/EMCC.
Zet nú die eerste stap en maak via een gratis (online) intakegesprek kennis met de onboarding coach.

#Talentontwikkeling #Onboarden #Aandacht #Motivatie #Eigenaarschap #Initiatief #Verantwoordelijkheid #Communicatie #Inclusie #Omgaan met onzekerheid #Leren #Samenwerken #Aanpassen #Cultuur #Ontwikkelen vaardigheden #Zichtbaar zijn #Werkhouding #Groepsdynamiek #Hulp vragen #Stress #Persoonlijkheid #Kwaliteiten #Valkuilen #Een goede start #Werkgeluk

Gratis intakegesprek

Wil jij investeren in een goede start van je nieuwe medewerkers en kun je daar wat extra ondersteuning bij gebruiken? Dan is het een goed idee om daar nú mee te beginnen. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en laat je informeren over de mogelijkheden.

Wat cliënten zeggen