Over mij

Mijn naam is Kim Kroeze. Ik ben een life-, loopbaan- en executive coach met een stevige HR-achtergrond die plezier beleeft in het werken met mensen. Dat doe ik zowel in het particuliere domein als het zakelijke. Ik coach individuen, koppels en teams op een transparante en resultaatgerichte wijze. Daardoor weet je altijd waar je aan toe bent en kun je erop vertrouwen dat jouw persoonlijke en/of professionele hulpvraag bij mij in goede handen is.

Als coach nodig ik je uit om tot jouw ware kern te komen. Voor veel mensen is dat een uitdaging. Het vraagt namelijk moed om te worden wie je diep van binnen bent. Wanneer je die hobbel eenmaal genomen hebt, zal je zien dat de keuzes die hieruit voortvloeien de beste blijken te zijn en dat je ontwikkeling veel soepeler verloopt. Je vaart weer op je innerlijke kompas, je leeft en werkt vanuit je drijfveren en talenten en je hebt vaardigheden ontwikkeld om met situaties om te gaan waar je niet altijd omheen kunt.

Levens- en werkervaring

Op mijn levenspad heb ik persoonlijke en professionele uitdagingen gekend en nog steeds komen ze op mijn pad. De uitdagingen die niet zo leuk waren, bleken achteraf wél waardevol en leerzaam. Problemen dienen zich soms ongevraagd aan en je hebt er maar mee te dealen. De pieken en de dalen, de stilstand en de ontwikkeling, de teleurstellingen en successen, de vreugde en het verdriet. Het hoort er allemaal bij. Het gaat er daarbij niet om wát je overkomt, maar hóe je ermee omgaat. Het is geen overbodige luxe om hiervoor professionele hulp in te schakelen.

Het is een prettige bijkomstigheid dat mijn achtergrond als HR Business Partner positief bijdraagt aan mijn werk als loopbaan- en organisatiecoach. Ik weet hoe (sociale) processen zich voltrekken bij organisaties en welke impact een (on)gezonde team- of bedrijfscultuur kan hebben op mens én organisatie. Ook weet ik hoe je talenten aan het licht brengt en deze effectief inzet met het doel de juiste persoon op de juiste plek te krijgen binnen en/of buiten de organisatie. Onder de streep ís en blijft het allemaal mensenwerk en dat ligt niet iedereen. Mij ligt het wel.

Mijn eigenschappen

Ik ben consciëntieus, sensitief en vriendelijk. Ik luister goed, kom snel tot de kern en ben confronterend als het moet. Daar waar er ruimte voor humor is, laat ik het er graag zijn. Ik help je bij het ombuigen van nieuwe inzichten naar concrete acties zodat jij je ontwikkelt op de manier zoals jij dat voor ogen had.

Gratis intakegesprek

Ik begrijp dat het een hele oriëntatie is, jouw zoektocht naar de coach die écht bij jou of jouw organisatie past. Je kan nog zoveel lezen erover, maar een klik is gewoon erg belangrijk. En weten waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten ook. Laat daarom je kans niet liggen om met mij te bellen of gebruik te maken van een gratis (online) intakegesprek. Daarna wéét jij gewoon of jij bij Grip & Grow aan het juiste adres bent.

#Particulier #Lifecoaching #Loopbaancoaching #Zakelijk #Organisatiecoaching #Teamcoaching #Persoonlijkheidstesten #Talenten- en drijfverenonderzoek #Communicatie #Samenwerking #Effectiviteit #Leiderschap #Psycho-educatie #e-Learnings #Trainingen

Wat cliënten zeggen

Wil je even met mij overleggen of een afspraak maken?

Vul hieronder je gegevens in en dan neem ik contact met je op.

Contactformulier