Stappen zetten in (persoonlijk) leiderschap

Voor wie?

Executive coaching is geschikt voor ondernemers, DGA’s, directeuren en managers die streven naar een optimale performance in hun werk waarbij effectiviteit en werkplezier samengaan. Veelzijdigheid in het werk is fijn, maar het vraagt ook veel. Je houdt koers en draagt verantwoordelijkheid voor mens en organisatie. Maar vaar jij je eigen koers nog wel? Heb jij behoefte om in een veilige en professionele setting vrijuit te spreken over jezelf, je werk, je twijfels en uitdagingen? Dan is nú het moment om een executive coach in te schakelen.

Waarom?

Als jij goed uitgelijnd had kunnen blijven met jezelf, dan had je dat natuurlijk al gedaan. Je positie brengt nu eenmaal met zich mee dat je ‘altijd beschikbaar bent. Toch? Dat vraagt veel van je. Hoeveel privé-tijd heb jij nog over? Bij wie kan jij terecht met jouw persoonlijke en professionele vraagstukken en uitdagingen? Op welke wijze zorg jij dat je voldoening blijft halen uit jouw werk? Wat zijn jouw ontwikkelwensen? Laat je in deze zoektocht bijstaan door jouw eigen executive coach, want samen kom je verder. 

Hoe?

De wetenschappelijke gevalideerde TMA®Methode is een testinstrument dat een helder inzicht geeft in wat jou wérkelijk drijft en energie geeft. Wanneer je deze testen maakt, ontdek je hoe deze uitkomsten zich verhouden tot jouw dagelijkse realiteit. Je gaat met thema’s aan de slag die jij aan wilt pakken. Je krijgt daarbij hulp van jouw coach die hiervoor is opgeleid en die zélf ook ruime ervaring heeft opgedaan in het bedrijfsleven. Zo ben je verzekerd van confidentiële gesprekken op niveau met een ervaren sparringpartner én van een goed resultaat.

Grip & Grow werkt uitsluitend met assessors die TMA®Methode gecertificeerd zijn en met beroepscoaches die aangesloten zijn bij NOBCO/EMCC.
Zet nú die eerste stap en maak via een gratis (online) intakegesprek kennis met jouw persoonlijke coach.

#Leiderschap #Motivatie #Twijfels #Peoplemanagement #Energy-leaks #Communicatie #Koers houden #Focus #Controleren #Energy-boosters #Delegeren #Reflecteren #Samenwerken #Efficiency #Privé-werkbalans #Loslaten #Groeien #Performance #Falen #Stress #Achtbaan #Overwerkt #Persoonlijkheid #Talenten #Drijfveren #Interesses #Doen waar je goed in bent #Werkgeluk

Gratis intakegesprek

Wil jij investeren in jouw persoonlijk welzijn en professionele ontwikkeling en kun je daar wat hulp bij gebruiken? Dan is het een goed idee om daar nú mee te beginnen! Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en laat je informeren over de mogelijkheden.

Wat cliënten zeggen