Bewust stilstaan bij je professionele ontwikkeling

Voor wie?

Een Loopbaan-APK is bedoeld voor mensen die behoefte hebben om hun werk en professionele ontwikkeling eens goed onder de loep te nemen en stil te staan bij wat ze willen. Hoe zit dat bij jou? Waar sta jij nu? Doe je nog wat je leuk vindt? Benut jij jouw talenten voldoende? Is er groei mogelijk binnen jouw organisatie of liggen jouw kansen elders? Wil jij graag weten hoe je ervoor staat, wat jouw talenten zijn en jouw mogelijkheden? En kun jij daar wat hulp bij gebruiken? Dan is het nú een goed moment voor een Loopbaan-APK.

Waarom?

Als je het alléén had gekund, was je zelf al tot mooie inzichten gekomen! Waarom alleen reizen, wanneer je samen verder komt? Voor dit soort vraagstukken is het fijn om een professioneel klankbord te hebben. Jouw loopbaancoach helpt jou om jouw talenten te herkennen én deze gerichter in te zetten. Met een Loopbaan-APK ontdek je hoe jij er nu voorstaat en of jij nog de koers vaart die jou uitdaagt en gelukkig maakt. Het resultaat is dat jij helder voor ogen hebt hoe jij een boost kan geven aan jouw professionele welzijn en ontwikkeling.

Hoe?

Na de afname van de wetenschappelijk gevalideerde TMA®Methode assessmentreeks vindt een professionele terugkoppeling op jouw testresultaten plaats. Deze sessie die ongeveer 2 à 3 uur duurt wordt afgesloten met een ontwikkeladvies. Door het uitgebreid nabespreken van jouw testresultaten heb jij weer helder voor ogen wat jouw persoonlijke talenten en drijfveren zijn, jouw werkwaarden, je kwaliteiten, je valkuilen en je ontwikkelpunten. Ook krijg je handvatten aangereikt om je talenten gericht in te zetten.

Grip & Grow werkt uitsluitend met assessors die TMA®Methode gecertificeerd zijn en met beroepscoaches die aangesloten zijn bij NOBCO/EMCC.
Zet nú die eerste stap en maak via een gratis (online) intakegesprek kennis met jouw persoonlijke loopbaancoach.

#Persoonlijkheid #Drijfveren #Talenten #Competenties #Werkwaarden #Interesses #Motivatie #Kwaliteiten # Valkuilen #Voorkeuren in werkomgeving, management en communicatie # Leer- en ontwikkelstijl #Beroepskeuze #Cognitieve Capaciteiten #MBO #HBO #WO


Gratis intakegesprek

Heb jij ook behoefte om bewust stil te staan bij jouw professionele ontwikkeling? Dan is het een nú een goed moment voor een Loopbaan-APK. Loopbaancoaching is er ook voor jou! Soms ben je dichter bij een nieuwe stap in de goede richting dan je denkt. Maak een afspraak voor een gratis (online) intakegesprek en laat je informeren over de mogelijkheden.

Wat cliënten zeggen