Stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling

Voor wie?

Personal coaching is geschikt voor mensen die al een tijdje met een onbevredigend gevoel rondlopen dat zij niet alles uit hun leven, studie en/of werk halen. De waan van de dag regeert en veel gaat op de automatische piloot. Dromen sluimeren op de achtergrond en worden niet meer nagejaagd. Lastige keuzes worden uitgesteld. Wat speelt er precies bij jou? Ben jij op zoek naar méér balans in je leven of juist naar een nieuwe uitdaging? En kun jij daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan is nú het moment om de hulp van een personal coach in te schakelen.

Waarom?

Als je het alléén had kunnen oplossen, had je het natuurlijk zelf al gedaan! Waarom alleen reizen, wanneer je samen verder komt? Met jouw coach werk je aan jouw persoonlijke thema’s, je ontwikkeldoel(en), jouw proces en het gewenste resultaat. Je weet weer waarom je de dingen doet die je doet, wat belangrijk voor je is, waar je naartoe wilt en hoe je er gaat komen. Je neemt afscheid van dingen die niet (meer) bij je passen en je probeert nieuwe dingen uit. Je vaart weer op je innerlijke kompas, ontwikkelt nieuwe vaardigheden en boekt resultaten.

Hoe?

Je gaat onder professionele begeleiding aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling op het gebied van jouw privéleven, je studie, je werk of een combinatie hiervan. Je hebt op zich wel aardig grip op je leven, maar je wil vooral graag in beweging komen en mooie stappen zetten. En daar ga jij met je persoonlijke coach aan werken.

Grip & Grow werkt uitsluitend met assessors die TMA®Methode gecertificeerd zijn en met beroepscoaches die aangesloten zijn bij NOBCO/EMCC.
Zet nú die eerste stap en maak via een gratis (online) intakegesprek kennis met jouw persoonlijke coach.

#Zingeving #Selfcare #Energie #Privé-werkbalans #Stress #Controle #ADD/ADHD #Burn-out #Relaties #Grenzen stellen #Richting geven #Keuzes maken #Perfectionisme #Loslaten #Conflicten #Communicatie #Assertiviteit #T-splitsing #Afscheid nemen #Opnieuw beginnen

Gratis intakegesprek

Herken jij jezelf in het verhaal over personal coaching? Wil je grip krijgen en weer groeien? Dan is het een goed idee om daar nú mee te beginnen. Coaching is er ook voor jou! Soms ben je dichter bij een nieuwe stap in de goede richting dan je denkt. Maak een afspraak voor een gratis (online) intakegesprek en laat je informeren over de mogelijkheden.

Wat cliënten zeggen