Opkrabbelen…én stappen zetten naar nieuw werk

Voor wie?

Met outplacement worden werknemers begeleid naar nieuw werk, omdat er binnen de huidige organisatie geen mogelijkheden zijn om te blijven. Zo kan er sprake zijn van een reorganisatie of hebben werknemer en werkgever door aanhoudende onenigheid besloten om uit elkaar te gaan. Hoe dan ook, op deze manier vertrekken levert veel onzekerheid en stress op. En je moet toch ook verder! Maar hoe? Wil jij graag begeleid worden in jouw zoektocht naar nieuw werk? Dan is nú het geschikte moment om te kiezen voor een outplacementtraject.

Waarom?

Als je het alléén had kunnen oplossen, dan had je dat natuurlijk zelf al gedaan! Waarom alleen reizen, wanneer je samen verder komt? Zeker bij onvrijwillig vertrek door een reorganisatie of een arbeidsconflict, heb je vaak het gevoel er helemaal alléén voor te staan. Je hebt een behoorlijke knauw gekregen, terwijl je toch verder moet. En dat vraagt best veel van je. Jouw loopbaancoach staat stil bij jouw emoties en zet gelijktijdig stappen om jou weer in de actiestand te krijgen op zoek naar nieuw werk…naar werk dat bij je past!

Hoe?

Eerst leer jij hoe je jouw stressvolle ervaring een plekje kunt geven, want voor dit traject is het belangrijk om zo snel mogelijk in een positieve mind-set te komen. Daarnaast maak je een testenreeks die jou inzicht geeft in jouw talenten en drijfveren, je kwaliteiten en valkuilen en maak je een beroepskeuze- en werkwaardentest. Zo weet jij waar jij goed in bent en waar je blij van wordt. Daarop begint je arbeidsmarkt-oriëntatie en ontwikkel je een gezonde focus op werk dat bij jou past en ga je solliciteren onder begeleiding van jouw loopbaancoach.

Grip & Grow werkt uitsluitend met assessors die TMA®Methode gecertificeerd zijn en met beroepscoaches die aangesloten zijn bij NOBCO/EMCC.
Zet nú die eerste stap en maak via een gratis (online) intakegesprek kennis met jouw persoonlijke loopbaancoach.

#Reorganisatie #Ontslagrondes #Sociaal Plan #Vaststellingsovereenkomst #Transitievergoeding #Beroepskeuze #Voorkeuren in werkomgeving en management #MBO #HBO #WO #Talenten #Drijfveren #Interesses #Motivatie #Arbeidsmarktoriëntatie #Solliciteren


Gratis intakegesprek

Is het tijd om weer op te krabbelen en stappen te zetten naar nieuw werk en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan is het een goed idee om daar nú mee te beginnen. Outplacement is er ook voor jou! Soms ben je dichter bij een nieuwe stap in de goede richting dan je denkt. Maak een afspraak voor een gratis (online) intakegesprek en laat je informeren over de mogelijkheden.

Wat cliënten zeggen