Stappen zetten in je professionele welzijn en ontwikkeling

Voor wie?

Professional coaching is bedoeld voor medewerkers binnen organisaties die méér balans zoeken in hun werk, nóg beter willen functioneren of die concrete groeiambities hebben. Persoonlijke effectiviteit, communicatie, samenwerking, (persoonlijk) leiderschap en de inzet van talenten zijn thema’s die hier onlosmakelijk mee verbonden zijn. Ben jij op zoek naar méér balans en/of uitdaging in je werk? Of mag jij van je werkgever hulp zoeken om je ontwikkeling een boost te geven? Dan is nú het moment om jouw persoonlijke coach in te schakelen.

Waarom?

Als jij zelf de gewenste stappen had kunnen zetten, dan had je dat natuurlijk al gedaan. Alleen reis je sneller, maar samen kom je verder. Onder begeleiding van jouw persoonlijke coach ontdek jij welke talenten je hebt en hoe je die het beste kunt inzetten. Ook ga je aan de slag met je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen en de uitdagingen op je werk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van je communicatie en samenwerking met anderen of het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit. Jouw persoonlijke coach helpt jou hierbij.

Hoe?

De wetenschappelijke gevalideerde TMA®Methode is een testinstrument dat helder inzicht geeft in wat jou wérkelijk drijft en energie geeft. Wanneer je deze testen maakt, ontdek je hoe de uitkomsten zich verhouden tot jouw dagelijkse realiteit en je ontwikkeldoelen. Je gaat met thema’s aan de slag die jij aan wilt pakken en/of die je aangereikt hebt gekregen van je werkgever. In overleg met je coach bepaal je daarop jouw ontwikkeldoel(en). Je start met een programma dat hierop aansluit bij jou op kantoor, online of op de praktijklocatie van Grip & Grow .

Grip & Grow werkt uitsluitend met assessors die TMA®Methode gecertificeerd zijn en met beroepscoaches die aangesloten zijn bij NOBCO/EMCC.
Zet nú die eerste stap en maak via een gratis (online) intakegesprek kennis met jouw persoonlijke coach.

#Talentontwikkeling #Groeien #Persoonlijk leiderschap #Motivatie #Eigenaarschap #Initiatief #Verantwoordelijkheid #Communicatie #Energy-leaks #Begrenzen #Samenwerken #Energy-boosters #Cultuur #Draagvlak #Effectiviteit #Assertiviteit #Privé-werkbalans #Conflicthantering #Stil verzet #Loslaten #Stress #Persoonlijkheid #Kwaliteiten #Valkuilen #Doen waar je goed in bent #Werkgeluk

Gratis intakegesprek

Wil jij investeren in jouw persoonlijke en professionele welzijn en ontwikkeling? Of heeft jouw werkgever deze mooie kans aan je voorgelegd? Dan is het een goed idee om daar nú mee te beginnen. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en laat je informeren over de mogelijkheden.

Wat cliënten zeggen