Stappen zetten in je persoonlijke welzijn

Voor wie?

Counseling is geschikt voor mensen die al een langere periode niet lekker in hun vel zitten en er zélf niet helemaal goed uitkomen. Voel jij je somber, lusteloos of heb je structureel te weinig energie? Helpt de goedbedoelde schouder en het luisterende oor van je dierbare naaste helaas niet of onvoldoende? Weet je diep van binnen dat je eigenlijk wel wat hulp kunt gebruiken en vind je de stap naar een psycholoog net iets teveel van het goede? Dan is het nú het moment om de hulp van een personal counselor in te schakelen.

Waarom?

Als je het alléén had kunnen oplossen, had je het natuurlijk zelf al gedaan! Waarom alleen reizen, wanneer jij samen verder komt? Jouw counselor begeleidt jouw persoonlijke proces waarin jij hoofdzakelijk werkt aan het verbeteren van jouw persoonlijke welzijn. Je ontwikkelt een dieper inzicht in wat jou belemmert, je leert vervelende gevoelens te aanvaarden en je ontwikkelt manieren om daar beter mee om te gaan. Je verkent nieuwe paden die jouw persoonlijk welzijn wél dienen. Je weet wat je nodig hebt en je zorgt veel beter voor jezelf.

Hoe?

Je gaat onder professionele begeleiding vooral werken aan het verbeteren van jouw welzijnsbeleving, door met de diepere lagen in jezelf aan de slag te gaan. Zo leer je om weer grip te krijgen op situaties in jouw leven, waardoor jij je stukken beter voelt. Je hebt namelijk eerst grip nodig om te kunnen groeien. En daar ga jij met je persoonlijke counselor aan werken.

Grip & Grow werkt uitsluitend met assessors die TMA®Methode gecertificeerd zijn en met beroepscoaches die aangesloten zijn bij NOBCO/EMCC. Zet nú die eerste stap en maak via een gratis (online) intakegesprek kennis met jouw persoonlijke counselor.

#Somberheid #Loslaten #Hechting #Overspannenheid #Laag zelfbeeld #Faalangst #Eenzaamheid #Identiteit #Controle #Zingeving #Burn-out #Narcisme #Emotieregulering #Reflecteren #Perfectionisme #Piekeren #Stress #Energie #Verdriet #Boosheid #Verbinding

#Somberheid #Loslaten #Hechting #Overspannenheid #Laag zelfbeeld #Faalangst #Eenzaamheid #Identiteit #Controle #Zingeving #Burn-out #Bore-Out #Emotieregulering #Reflecteren #Perfectionisme #Piekeren #Stress #Energie #Verdriet #Boosheid #Verbinding

#Somberheid #Loslaten #Hechting #Overspannenheid #Laag zelfbeeld #Faalangst #Eenzaamheid #Identiteit #Controle #Zingeving #Burn-out #Bore-Out #Emotieregulering #Reflecteren #Perfectionisme #Piekeren #Stress #Energie #Verdriet #Boosheid #Verbinding

Met counseling ga je met de diepere lagen in jezelf aan de slaq om meer grip op je leven te krijgen.

Gratis intakegesprek

Herken jij jezelf in het verhaal over personal counseling? Wil je éérst grip krijgen om te kunnen groeien? Dan is het een goed idee om daar nú mee te beginnen. Counseling is er ook voor jou! Soms ben je dichter bij een nieuwe stap in de goede richting dan je denkt. Maak een afspraak voor een gratis (online) intakegesprek en laat je informeren over de mogelijkheden.

Wat cliënten zeggen